Të Reja

Të rejat e fundit nga MPAY

Paguani faturën tuaj Albtelecom dhe Eagle Mobile nga telefoni juaj celular me MPAY

8 nëntor 2016

7 Nëntor 2016. Tashmë mund të paguani faturën tuaj Albtelecom dhe Eagle Mobile në çdo moment dhe kudo që ndodheni nga telefoni juaj celular. Albtelecom është një nga kompanitë më të mëdha të telekomunikacionit e cila ofron shërbime të telefonisë celulare dhe fikse, internet dhe televizion. Albtelecom i shtohet listës së kompanive të tjera utilitare…

MPAY sjell shërbimin e pagesave përmes telefonit për kientët Telekom Albania

15 prill 2016

Të gjithë abonentët e Telekom Albania do të kenë mundësinë që të kryejnë pagesa të ndryshme direkt nga celulari. Shërbimi risi vjen në bashkëpunim me M-Pay duke i’u lehtësuar të gjithë abonentëve pagesat e faturave të ndryshme. Për të përdorur M-Pay duhet një numër Telekom dhe llogari rrjedhëse në Lek në Raiffeisen Bank ose Societe…

MPAY vlerësohet me çmimin e “Sinergjisë Inovative më të mirë”

12 maj 2015

Suksesi i gjerë i shërbimit MPAY që tashmë numëron më shumë se 70,000 përdorues është vlerësuar përsëri gjatë Forumit të 6-të të Telekomunikacionit, të mbajtur gjatë Javës së Inovacionit, me çmimin e “Sinergjisë Inovative më të mirë” për bashkëpunimin e saj me Raiffeisen Bank Albania. Falenderojmë shumë përzemërsisht organizuesit e Infocom Albania për këtë shpërblim, u shpreh CEO…

MPAY bën 2 vjeç

10 prill 2015

Jemi shumë të gëzuar që e përfundojmë këtë vit të dytë aktiviteti në tregun shqiptar me mbi 67.000 klientë dhe më shumë se 250.000 transaksione në muaj. Gjatë vitit të shkuar, ne kemi sjellë për klientët tanë shërbimin e pagesës së faturave të energjisë elektrike si dhe mundësinë e blerjes se paketave të abonimit DIGITALB….

PIKAT E REJA TË PAGESAVE TË FATURAVE TË ENERGJISË

27 shkurt 2015

OSHEE ka marrë masa për të lehtësuar pagesën, jo vetëm në aspektin financiar, por edhe të kohës! Tani do ti japim mundësi abonentëve të paguajnë faturat e energjisë dhe në pika të tjera përveҫ arkave te OSHEE, sporteleve të “Posta Shqiptare” si dhe Bankave të Nivelit të dytë. Tani abonentët mund të paguajnë faturat e…

Blini Paketat e Abonimit Digitalb Nga Celulari

9 tetor 2014

Duke filluar nga data 9 Tetor 2014, të gjithë përdoruesit MPAY mund të blejnë paketat e abonimit të Digitalb nga telefoni i tyre celular. Mjafton të zgjidhni opsionin numër 6.Digitalb në menunë kryesore MPAY dhe të regjistroni kartën smart. Karta smart regjistrohet vetëm njëherë dhe përdoruesit mund të regjistrojnë deri në 4 karta. Më pas…

50.000 Klientë Në MPAY

23 korrik 2014

MPAY feston sërish…15 muaj pas hedhjes në treg të shërbimit MPAY, 50.000 klientë i kanë besuar shërbimit dhe e përdorin atë aktivisht. Ne jemi përpjekur maksimalisht të mbajmë premtimet tona për shtimin e produkteve duke ofruar për herë të parë në Shqipëri, mundësinë e pagesës së faturës së energjisë elektrike nëpërmjet telefonit celular. Procesi i pagesës…

Shërbimi i Pagesës së Faturës CEZ

15 maj 2014

Albanian Daily News ka shkruar mbi lancimin e Pagesës së faturës CEZ me MPAY:  

Paguaj Faturen e CEZ me MPAY

12 maj 2014

Me datë 12 Maj 2014 MPAY prezantoi në ditën e parë të Javës së Inovacionit bahkëpunimin me CEZ Shpërndarje për të ofruar pagesat e faturës së energjisë elektrike nëpërmjet MPAY. Prezent ishin Znj. Milena Harito Ministre Shteti për Inovacionin, përfaqësues të CEZ Shpërndarje, administrator i MPAY z.Ludovic Laventure si dhe përfaqësues të sektorit bankar dhe telekomunikacionit….

MPAY 1 Vjeç

10 prill 2014

Albania Daily News shkruan për një vjetorin e lancimit të shërbimit MPAY: MPAY 1 Vjeç MPAY është një institucion financiar jo-bankar i licensuar nga Banka e Shqipërisë e cila operon një zgjidhje për pagesat me celular e fokusar në plotësimin e nevojave të klientëve të bankave. MPAY i ofron gjithkujt që ka një llogari bankare në…