KUSH JEMI

MPAY, si shoqëri është themeluar në vitin 2010, me synimin për të ofruar pagesa me celular bank-centric në tregun shqiptar. Shërbimi i saj me të njëjtin me emër u lançua në vitin 2013 në bashkëpunim me Raiffeisen Bank Albania dhe Societe Generale Albania (tani OTP Bank Albania).

MPAY ofroi një platformë procesuese pagesash që u mundësonte klientëve të bankave të paguanin faturat e utiliteteve, të rimbushnin telefonët celularë, të kontrollonin gjendjen e llogarisë së tyre bankare dhe të merrnin njoftime për faturat e tyre utilitare. Kjo ishte një kohë përpara bankingut mobil.
Risia që solli MPAY në atë kohë ishte lidhja e telefonëve celularë të klientëve, pavarësisht sa smart apo të thjeshtë ishin, me llogaritë e tyre bankare. Një lidhje e tillë mundësoi dhe rriti ndërveprimin ndërmjet klientëve bankarë dhe llogarive të tyre bankare për sa i përket dobishmërisë dhe përdorimit.

Në të gjithë botën, përdorimi i pagesave me celular po transformon mënyrën se si njerëzit ndërveprojnë me paranë. Besimi ynë është se përdorimi i gjerë i pajisjeve celulare, i shoqëruar me lëvizjen e parasë elektronike, do të ndryshojë peizazhin e shërbimeve financiare në Shqipëri.

Inicimi i shërbimeve MPAY mundësohet përmes implementimit të teknologjisë më të fundit dhe më të personalizuar. MPAY bashkëpunon me banka dhe operatorë celularë në Shqipëri për të ofruar standardet më të larta dhe transaksionet më të sigurta.

KUSH JEMI

MPAY, si shoqëri është themeluar në vitin 2010, me synimin për të ofruar pagesa me celular bank-centric në tregun shqiptar. Shërbimi i saj me të njëjtin me emër u lançua në vitin 2013 në bashkëpunim me Raiffeisen Bank Albania dhe Societe Generale Albania (tani OTP Bank Albania).

MPAY ofroi një platformë procesuese pagesash që u mundësonte klientëve të bankave të paguanin faturat e utiliteteve, të rimbushnin telefonët celularë, të kontrollonin gjendjen e llogarisë së tyre bankare dhe të merrnin njoftime për faturat e tyre utilitare. Kjo ishte një kohë përpara bankingut mobil.
Risia që solli MPAY në atë kohë ishte lidhja e telefonëve celularë të klientëve, pavarësisht sa smart apo të thjeshtë ishin, me llogaritë e tyre bankare. Një lidhje e tillë mundësoi dhe rriti ndërveprimin ndërmjet klientëve bankarë dhe llogarive të tyre bankare për sa i përket dobishmërisë dhe përdorimit.

Në të gjithë botën, përdorimi i pagesave me celular po transformon mënyrën se si njerëzit ndërveprojnë me paranë. Besimi ynë është se përdorimi i gjerë i pajisjeve celulare, i shoqëruar me lëvizjen e parasë elektronike, do të ndryshojë peizazhin e shërbimeve financiare në Shqipëri.

Inicimi i shërbimeve MPAY mundësohet përmes implementimit të teknologjisë më të fundit dhe më të personalizuar. MPAY bashkëpunon me banka dhe operatorë celularë në Shqipëri për të ofruar standardet më të larta dhe transaksionet më të sigurta.

FILOZOFIA
JONË

MPAY i ka vënë vetes detyrim të ofrojë shërbime të pagesave me celular dhe dixhitale të nivelit të lartë. Ne luftojmë të mbetemi pararojë në parashikimin e tendencave të reja të tregut dhe të vlerësojmë ndikimin e tyre në objektivin dhe prioritetin tonë: nevojat e klientëve tanë dhe tregjet në të cilat operojmë.

TEKNOLOGJIA
JONË

Ne kemi zhvilluar dhe zotërojmë një platformë të sigurt, fleksibël, modulare të procesimit të pagesave të menjëhershme. Ne jemi të përkushtuar të ofrojmë teknologjinë më të mirë duke u mbështetur në infrastrukturën ekzistuese bankare, por duke i bashkuar ato rreth një platforme të përbashkët për të ofruar një rrjet pagesash që ka komoditet, thjeshtësi, siguri dhe kudondodhje.

FILOZOFIA
JONË

MPAY i ka vënë vetes detyrim të ofrojë shërbime të pagesave me celular dhe dixhitale të nivelit të lartë. Ne luftojmë të mbetemi pararojë në parashikimin e tendencave të reja të tregut dhe të vlerësojmë ndikimin e tyre në objektivin dhe prioritetin tonë: nevojat e klientëve tanë dhe tregjet në të cilat operojmë.

TEKNOLOGJIA
JONË

Ne kemi zhvilluar dhe zotërojmë një platformë të sigurt, fleksibël, modulare të procesimit të pagesave të menjëhershme. Ne jemi të përkushtuar të ofrojmë teknologjinë më të mirë duke u mbështetur në infrastrukturën ekzistuese bankare, por duke i bashkuar ato rreth një platforme të përbashkët për të ofruar një rrjet pagesash që ka komoditet, thjeshtësi, siguri dhe kudondodhje.

HISTORIA

Preloader
 • Maj 2010

  Krijohet MPAY

 • Maj 2011

  MPAY merr licensën si institucion financiar jobankë nga Banka e Shqipërisë

 • Prill 2013

  MPAY lançon shërbimin e saj të pagesave me celular të bazuar në USSD në bashkëpunim me Raiffeisen Bank Albania, Societe Generale Albania, Vodafone Albania dhe ALBtelecom.

 • Korrik 2014

  MPAY liston 50.000 klientë në databazën e saj

 • Tetor 2014

  Përdoruesit MPAY tani mund të paguajnë abonimet e tyre Digitalb PayTV

 • Prill 2015

  MPAY proceson më shumë se 250.000 transaksione në muaj për 70.000 klientë të regjistruar

 • Prill 2016

  Telekom Albania bëhet operatori i tretë celular që i bashkohet platformës MPAY

 • Nëntor 2016

  Klientët fillojnë të paguajnë faturat e telefonisë fikse përmes MPAY

 • Shtator 2017

  MPAY është finalist në edicionin e parë të programit pëshpejtues të startup-eve të Raiffeisen Bank International, Elevator Lab

 • Prill 2018

  MPAY feston 5 vite veprimtari me 130.000 klientë të regjistruar dhe 15 milion transaksione të procesuar

 • Maj 2019

  MPAY lançon KUIK

 • Mars 2021

  Shërbimi MPAY përfundon misionin e tij në treg. KUIK është tashme shërbimi kryesor i shoqërisë.

Maj

2010

Krijohet MPAY

2010

2011

May

2011

MPAY merr licensën si institucion financiar jobankë nga Banka e Shqipërisë

Prill

2013

MPAY lançon shërbimin e saj të pagesave me celular të bazuar në USSD në bashkëpunim me Raiffeisen Bank Albania, Societe Generale Albania, Vodafone Albania dhe ALBtelecom.

2013

Tetor

2014

Përdoruesit MPAY tani mund të paguajnë abonimet e tyre Digitalb PayTV

2014

Korrik

2014

MPAY liston 50.000 klientë në databazën e saj

2015

Prill

2015

MPAY proceson më shumë se 250.000 transaksione në muaj për 70.000 klientë të regjistruar

Prill

2016

Telekom Albania bëhet operatori i tretë celular që i bashkohet platformës MPAY

2016

Nëntor

2016

Klientët fillojnë të paguajnë faturat e telefonisë fikse përmes MPAY

2017

Shtator

2017

MPAY është finalist në edicionin e parë të programit pëshpejtues të startup-eve të Raiffeisen Bank International, Elevator Lab

Prill

2018

MPAY feston 5 vite veprimtari me 130.000 klientë të regjistruar dhe 15 milion transaksione të procesuar

2018

2019

Maj

2019

MPAY lançon KUIK

Mars

2021

Shërbimi MPAY përfundon misionin e tij në treg. KUIK është tashme shërbimi kryesor i shoqërisë.

2021

HISTORIA

Mars 2021

Shërbimi MPAY përfundon misionin e tij në treg. KUIK është tashme shërbimi kryesor i shoqërisë.

Maj 2019

MPAY lançon KUIK

Prill 2018

MPAY feston 5 vite veprimtari me 130.000 klientë të regjistruar dhe 15 milion transaksione të procesuar

Shtator 2017

MPAY është finalist në edicionin e parë të programit pëshpejtues të startup-eve të Raiffeisen Bank International, Elevator Lab

Nëntor 2016

Klientët fillojnë të paguajnë faturat e telefonisë fikse përmes MPAY

Prill 2016

Telekom Albania bëhet operatori i tretë celular që i bashkohet platformës MPAY

Prill 2015

MPAY proceson më shumë se 250.000 transaksione në muaj për 70.000 klientë të regjistruar

Tetor 2014

Përdoruesit MPAY tani mund të paguajnë abonimet e tyre Digitalb PayTV

Korrik 2014

MPAY liston 50.000 klientë në databazën e saj

Prill 2013

MPAY lançon shërbimin e saj të pagesave me celular të bazuar në USSD në bashkëpunim me Raiffeisen Bank Albania, Societe Generale Albania, Vodafone Albania dhe ALBtelecom.

Maj 2011

MPAY merr licensën si institucion financiar jobankë nga Banka e Shqipërisë

Maj 2010

Krijohet MPAY

STRATEGJIA

Misioni

Të ofrojmë një shërbim pagesash në kohë reale dhe shërbime për tregjet në të cilat operojmë. T’i bëjmë transfertat dhe pagesat të kudogjendura dhe të aksesueshme për të gjithë.

STRATEGJIA

Misioni

Të ofrojmë një shërbim pagesash në kohë reale dhe shërbime për tregjet në të cilat operojmë. T’i bëjmë transfertat dhe pagesat të kudogjendura dhe të aksesueshme për të gjithë.

Vlerat

Përveç misionit, vizionit dhe teknologjisë, ne mbështetemi në:

Skuadra Jonë

Ne kemi një kuadër të fortë në industrinë e shërbimeve financiare dhe të telekomunikacioneve dhe zotërojmë një perspektivë dhe ekspertizë globale, duke sjellë energji innovative.

Partneritetet Tona

Ne ofrojmë një platformë ndërvepruese, gjithëpërfshirëse të procesimit të pagesave të menjëhershme, e cila lejon dhe u mundëson partnerëve tanë të prezantojnë shërbime të reja dhe më të mirat për klientët e tyre fundorë.

Vlerat

Përveç misionit, vizionit dhe teknologjisë, ne mbështetemi në:

Skuadra Jonë

Ne kemi një kuadër të fortë në industrinë e shërbimeve financiare dhe të telekomunikacioneve dhe zotërojmë një perspektivë dhe ekspertizë globale, duke sjellë energji innovative.

Partneritetet Tona

Ne ofrojmë një platformë ndërvepruese, gjithëpërfshirëse të procesimit të pagesave të menjëhershme, e cila lejon dhe u mundëson partnerëve tanë të prezantojnë shërbime të reja dhe më të mirat për klientët e tyre fundorë.

MPAY Sh.p.k

Tel: +355 (0) 4 45 11 777
Email: [email protected]

Adresa:
Blvd. Dëshmoret e Kombit, Twin Towers, Tower 1/11
Tirana, ALBANIA

MPAY Sh.p.k

Tel: +355 (0) 4 45 11 777
Email: [email protected]

Adresa:
Blvd. Dëshmoret e Kombit, Twin Towers, Tower 1/11
Tirana, ALBANIA

© Copyright MPAY sh.p.k

© Copyright MPAY sh.p.k