interviste

CEO i MPAY intervistë në revistën Monitor

2 maj 2013

Në publikimin e datës 22 Prill 2013 të revistës Monitor CEO i MPAY, Z. Ludovic Laventure, foli mbi sfidat në tregun e pagesave elektronike dhe rolin e MPAY në mundësimin e pagesave me celular. Më poshtë gjeni dhe intervistën  e plotë.