Aktivizimi
Në çdo degë të bankave partnere

Çfarë është MPAY ?

Pagesa me Celular

  • MPAY është mënyra më e thjeshtë për të kryer pagesa nëpërmjet telefonit tuaj celular.
  • MPAY ofrohet falas, pa komision për regjistrimin, mirëmbajtjen apo për transaksionet e kryera.
  • MPAY lidhet me numrin tuaj celular dhe mund të përdoret nga të gjithë llojet e telefonave celular, pa patur nevojë për konfigurime të reja apo lidhje interneti.

Si të regjistroheni ?

Regjistrimi për shërbimin MPAY është i thjeshtë dhe i shpejtë. Gjithkush që ka një llogari bankare mund të regjistrohet pa pagesë.
Thjesht shkoni në një nga degët e bankave tona partnere dhe kërkoni për tu regjistruar në shërbimin MPAY.

BANKAT PARTNERE: Raiffeisen Bank dhe Societe Generale Albania

Filloni të përdorni menjëherë shërbimin :

  • Hyni në menunë MPAY duke thirrur #777#
  • Vendosni kodin PIN për aktivizimin e shërbimit
  • Formoni kodin personal të sigurisë PIN