Të Reja

Të rejat e fundit nga MPAY

MPAY PREZANTON KUIK!

13 maj 2019

MPAY sapo ka hedhur ne treg shërbimin e fundit, KUIK. Mbajeni mend mirë këtë emër, pasi KUIK do të bëhet shumë shpejt mënyra e preferuar e dërgimit dhe marrjes së parave ndërmjet familjarëve, miqve, kolegëve, dhe atyre që u do zemra juve. KUIK përdoret falas dhe paratë transferohen në kohë reale në llogarinë tuaj bankare…

MPAY bën 5 vjeç

10 prill 2018

Festojmë sot 5-vjetorin e MPAY së bashku me 130.000 klientë që na kanë besuar duke kryer më shumë se 15,000,000 transaksione nëpërmjet telefonit në cdo moment dhe kudo. Viti i kaluar shënoi hedhjen në treg Aplikacionin MPAY Raiffeisen, një mënyrë alternative e përdorimit të Shërbimit MPAY përmes telefonave smartphone. Në shtator MPAY u përzgjodh të…

MPAY del në 10-shen finaliste të Elevator Lab organizuar nga Raiffeisen Bank International (RBI) në Vienë, Austri.

15 shtator 2017

Më 1 Qershor 2017, Raiffeisen Bank International (RBI) AG prezantoi Elevator Lab, një Fintech Accelerator, ku ftonte fintech start-ups të maturuara në tregjet përkatëse dhe me produkte dhe shërbime të testuara e me sukses të provuar. Qëllimi i RBI është krijimi i bashkëpunimeve afatgjatë për zgjerimin e portofolit të shërbimeve dhe produkteve të bankave të…

Hidhet në treg Aplikacioni MPAY Raiffeisen

14 qershor 2017

14 Qershor 2017 – hidhet në treg Aplikacioni MPAY Raiffeisen, një mënyrë alternative e përdorimit të Shërbimit MPAY përmes telefonave smartphone; Tani mund te përdorni shërbimin MPAY nëpërmjet aplikacionit MPAY Raiffeisen duke e shkarkuar në iOS AppStore bit.ly/MPAYiOS dhe GooglePlay bit.ly/MPAYandroid 

Paguani faturën tuaj Albtelecom dhe Eagle Mobile nga telefoni juaj celular me MPAY

8 nëntor 2016

7 Nëntor 2016. Tashmë mund të paguani faturën tuaj Albtelecom dhe Eagle Mobile në çdo moment dhe kudo që ndodheni nga telefoni juaj celular. Albtelecom është një nga kompanitë më të mëdha të telekomunikacionit e cila ofron shërbime të telefonisë celulare dhe fikse, internet dhe televizion. Albtelecom i shtohet listës së kompanive të tjera utilitare…

MPAY sjell shërbimin e pagesave përmes telefonit për kientët Telekom Albania

15 prill 2016

Të gjithë abonentët e Telekom Albania do të kenë mundësinë që të kryejnë pagesa të ndryshme direkt nga celulari. Shërbimi risi vjen në bashkëpunim me M-Pay duke i’u lehtësuar të gjithë abonentëve pagesat e faturave të ndryshme. Për të përdorur M-Pay duhet një numër Telekom dhe llogari rrjedhëse në Lek në Raiffeisen Bank ose Societe…

MPAY vlerësohet me çmimin e “Sinergjisë Inovative më të mirë”

12 maj 2015

Suksesi i gjerë i shërbimit MPAY që tashmë numëron më shumë se 70,000 përdorues është vlerësuar përsëri gjatë Forumit të 6-të të Telekomunikacionit, të mbajtur gjatë Javës së Inovacionit, me çmimin e “Sinergjisë Inovative më të mirë” për bashkëpunimin e saj me Raiffeisen Bank Albania. Falenderojmë shumë përzemërsisht organizuesit e Infocom Albania për këtë shpërblim, u shpreh CEO…

MPAY bën 2 vjeç

10 prill 2015

Jemi shumë të gëzuar që e përfundojmë këtë vit të dytë aktiviteti në tregun shqiptar me mbi 67.000 klientë dhe më shumë se 250.000 transaksione në muaj. Gjatë vitit të shkuar, ne kemi sjellë për klientët tanë shërbimin e pagesës së faturave të energjisë elektrike si dhe mundësinë e blerjes se paketave të abonimit DIGITALB….

Blini Paketat e Abonimit Digitalb Nga Celulari

9 tetor 2014

Duke filluar nga data 9 Tetor 2014, të gjithë përdoruesit MPAY mund të blejnë paketat e abonimit të Digitalb nga telefoni i tyre celular. Mjafton të zgjidhni opsionin numër 6.Digitalb në menunë kryesore MPAY dhe të regjistroni kartën smart. Karta smart regjistrohet vetëm njëherë dhe përdoruesit mund të regjistrojnë deri në 4 karta. Më pas…

50.000 Klientë Në MPAY

23 korrik 2014

MPAY feston sërish…15 muaj pas hedhjes në treg të shërbimit MPAY, 50.000 klientë i kanë besuar shërbimit dhe e përdorin atë aktivisht. Ne jemi përpjekur maksimalisht të mbajmë premtimet tona për shtimin e produkteve duke ofruar për herë të parë në Shqipëri, mundësinë e pagesës së faturës së energjisë elektrike nëpërmjet telefonit celular. Procesi i pagesës…