Partners

MPAY PREZANTON KUIK!

13 maj 2019

MPAY sapo ka hedhur ne treg shërbimin e fundit, KUIK. Mbajeni mend mirë këtë emër, pasi KUIK do të bëhet shumë shpejt mënyra e preferuar e dërgimit dhe marrjes së parave ndërmjet familjarëve, miqve, kolegëve, dhe atyre që u do zemra juve. KUIK përdoret falas dhe paratë transferohen në kohë reale në llogarinë tuaj bankare…

MPAY bën 5 vjeç

10 prill 2018

Festojmë sot 5-vjetorin e MPAY së bashku me 130.000 klientë që na kanë besuar duke kryer më shumë se 15,000,000 transaksione nëpërmjet telefonit në cdo moment dhe kudo. Viti i kaluar shënoi hedhjen në treg Aplikacionin MPAY Raiffeisen, një mënyrë alternative e përdorimit të Shërbimit MPAY përmes telefonave smartphone. Në shtator MPAY u përzgjodh të…

MPAY del në 10-shen finaliste të Elevator Lab organizuar nga Raiffeisen Bank International (RBI) në Vienë, Austri.

15 shtator 2017

Më 1 Qershor 2017, Raiffeisen Bank International (RBI) AG prezantoi Elevator Lab, një Fintech Accelerator, ku ftonte fintech start-ups të maturuara në tregjet përkatëse dhe me produkte dhe shërbime të testuara e me sukses të provuar. Qëllimi i RBI është krijimi i bashkëpunimeve afatgjatë për zgjerimin e portofolit të shërbimeve dhe produkteve të bankave të…

Hidhet në treg Aplikacioni MPAY Raiffeisen

14 qershor 2017

14 Qershor 2017 – hidhet në treg Aplikacioni MPAY Raiffeisen, një mënyrë alternative e përdorimit të Shërbimit MPAY përmes telefonave smartphone; Tani mund te përdorni shërbimin MPAY nëpërmjet aplikacionit MPAY Raiffeisen duke e shkarkuar në iOS AppStore bit.ly/MPAYiOS dhe GooglePlay bit.ly/MPAYandroid 

Paguani faturën tuaj Albtelecom dhe Eagle Mobile nga telefoni juaj celular me MPAY

8 nëntor 2016

7 Nëntor 2016. Tashmë mund të paguani faturën tuaj Albtelecom dhe Eagle Mobile në çdo moment dhe kudo që ndodheni nga telefoni juaj celular. Albtelecom është një nga kompanitë më të mëdha të telekomunikacionit e cila ofron shërbime të telefonisë celulare dhe fikse, internet dhe televizion. Albtelecom i shtohet listës së kompanive të tjera utilitare…

MPAY sjell shërbimin e pagesave përmes telefonit për kientët Telekom Albania

15 prill 2016

Të gjithë abonentët e Telekom Albania do të kenë mundësinë që të kryejnë pagesa të ndryshme direkt nga celulari. Shërbimi risi vjen në bashkëpunim me M-Pay duke i’u lehtësuar të gjithë abonentëve pagesat e faturave të ndryshme. Për të përdorur M-Pay duhet një numër Telekom dhe llogari rrjedhëse në Lek në Raiffeisen Bank ose Societe…

MPAY vlerësohet me çmimin e “Sinergjisë Inovative më të mirë”

12 maj 2015

Suksesi i gjerë i shërbimit MPAY që tashmë numëron më shumë se 70,000 përdorues është vlerësuar përsëri gjatë Forumit të 6-të të Telekomunikacionit, të mbajtur gjatë Javës së Inovacionit, me çmimin e “Sinergjisë Inovative më të mirë” për bashkëpunimin e saj me Raiffeisen Bank Albania. Falenderojmë shumë përzemërsisht organizuesit e Infocom Albania për këtë shpërblim, u shpreh CEO…

MPAY vlerësohet me çmimin e “Ekselencës në Inovacion”

12 dhjetor 2013

Përpjekjet tona disa vjeçare për të sjellë në treg shërbimin MPAY janë shpërblyer, më datë 10 dhjetor 2013, gjatë Forumit të 5-të të Telekomunikacionit me çmimin e “Ekselencës në Inovacion”. Falenderojmë shumë përzemërsisht organizuesit e Infocom Albania të parët që na kanë shpërblyer publikisht, u shpreh CEO i MPAY, z.Laventure.   MPAY mori pjesë për të dytën herë…

Njoftim për shtyp: 10 Prill 2013, Alternativa më e re e Pagesave me Celular në Shqipëri

10 prill 2013

M-Pay ofron tashmë kryerjen e pagesave nga telefoni celular M-Pay sh.p.k, subjekt financiar jo bankar i licencuar nga Banka e Shqipërisë, njofton hedhjen në treg të Shërbimit MPAY, alternativa e fundit e llojit të vet që vjen në tregun shqiptar. Qëllimi i këtij shërbimi është t’i japë mundësinë kujtdo të kryejë pagesa nga telefoni celularë…

MPAY i disponueshëm nga data 10 Prill në të gjitha degët e bankave partnere

20 shkurt 2013

Duke filluar nga data 10 Prill 2013, regjistrohuni falas në të gjitha degët e Raiffeisen Bank dhe Societe Generale Albania dhe filloni të Rimbushni Celularin, të paguani fatura dhe të kontrolloni gjendjen e llogarisë suaj bankare në çdo moment nga telefoni juaj celular. Për tu regjistruar mjafton të drejtoheni në një nga degët e bankave partnere…