DIGITALB

Blini Paketat e Abonimit Digitalb me MPAY:

1. Telefononi #777#

2. Zgjidhni 6.Digitalb

3. Zgjidhni 1.Regjistrim i Smart Card te re

4. Vendosni numrin e Smart Card pa vizë dhe konfirmoni

 

Menu DigitalbMenu Digitalb Vendos KodinMenu Digitalb Konfirmo Smart Card u shtua

 

5. Zgjidhni Smart Card-in e regjistruar dhe më pas zgjidhni paketën e abonimit që dëshironi të blini

Menu Digitalb Zgjidh Samrt Card Menu Digitalb Zgjidh Produktin tjeter Menu Digitalb Zgjidh Produktin

 

6. Konfirmoni blerjen. Do të njoftoheni menjeherë me një SMS nga Digitalb për aktivizimin e paketës

Menu Digitalb Konfirmo blerjen Menu Digitalb Produkti u ble me sukses Menu Digitalb SMS Konfirmuese