MPAY i disponueshëm nga data 10 Prill në të gjitha degët e bankave partnere

20 shkurt 2013

Duke filluar nga data 10 Prill 2013, regjistrohuni falas në të gjitha degët e Raiffeisen Bank dhe Societe Generale Albania dhe filloni të Rimbushni Celularin, të paguani fatura dhe të kontrolloni gjendjen e llogarisë suaj bankare në çdo moment nga telefoni juaj celular.

Për tu regjistruar mjafton të drejtoheni në një nga degët e bankave partnere dhe të kërkoni aktivizimin e shërbimit MPAY. Regjistrimi është falas dhe pa komisione mujore.

Për më tepër informacion vizitoni seksionin e aktivizimit të shërbimit në faqen tonë http://www.mpay.al/activation/ ose konsultohuni me Bankierin Personal në bankën tuaj.