Pagesë Faturash

19 shkurt 2013

Paguani faturat utilitare nga celulari juaj, pa komision. Mund të paguani dhe faturat e të afërmve krahas faturave tuaja. Mjafton të hyni në menunë MPAY dhe më pas të zgjidhni pagesë faturash. Zgjidhni shërbimin dhe më pas vendosni numrin e faturës dhe konfirmoni pagesën