Rimbushje (Top Up)

2 mars 2013

Rimbushni numrin tuaj me parapagesë ose çdo numër tjetër celulari.

Hyni në menunë MPAY dhe zgjidhni Rimbush Kreditin e Celularit
dhe më pas ZGJIDH PAKETEN për të aktivizuar paketën që dëshironi.