Activate Vodafone Bundles

20 000 Përdorues MPAY

8 tetor 2013

Erdhi sërish koha që ne të bëjmë falenderimin e rradhës për 20.000 përdoruesit e parë të MPAY, të cilët duke vizituar degët e bankave partnere Raiffeisen Bank Shqiperi dhe Societe Generale Albania kanë aktivizuar FALAS shërbimin MPAY. Siç është bërë tashmë zakon për ne, falenderojmë një nga një të gjithë përdoruesit tanë të cilët kanë…