ePayment

Blini Paketat e Abonimit Digitalb Nga Celulari

9 tetor 2014

Duke filluar nga data 9 Tetor 2014, të gjithë përdoruesit MPAY mund të blejnë paketat e abonimit të Digitalb nga telefoni i tyre celular. Mjafton të zgjidhni opsionin numër 6.Digitalb në menunë kryesore MPAY dhe të regjistroni kartën smart. Karta smart regjistrohet vetëm njëherë dhe përdoruesit mund të regjistrojnë deri në 4 karta. Më pas…

MPAY në revistën Bankieri

5 tetor 2012

Ndërsa bota gëlon me gjithfarë platformash për pagesat perms celularit, duke filluar nga shërbimi tradicional M-Pesa I Kenias e deri te zhvillimet e Perëndimit me pagesa ultrateknologjike pa kontakt fizik, Shqipëria ka mbetur disi prapa. Gjatë vitit 2011, pavarësisht mjedisit financiar botëror përgjithësisht të dobët, ky sektor vazhdoi të rritej, duke regjistruar të ardhura nga…