Ludovic Laventure

MPAY vlerësohet me çmimin e “Sinergjisë Inovative më të mirë”

12 maj 2015

Suksesi i gjerë i shërbimit MPAY që tashmë numëron më shumë se 70,000 përdorues është vlerësuar përsëri gjatë Forumit të 6-të të Telekomunikacionit, të mbajtur gjatë Javës së Inovacionit, me çmimin e “Sinergjisë Inovative më të mirë” për bashkëpunimin e saj me Raiffeisen Bank Albania. Falenderojmë shumë përzemërsisht organizuesit e Infocom Albania për këtë shpërblim, u shpreh CEO…

MPAY vlerësohet me çmimin e “Ekselencës në Inovacion”

12 dhjetor 2013

Përpjekjet tona disa vjeçare për të sjellë në treg shërbimin MPAY janë shpërblyer, më datë 10 dhjetor 2013, gjatë Forumit të 5-të të Telekomunikacionit me çmimin e “Ekselencës në Inovacion”. Falenderojmë shumë përzemërsisht organizuesit e Infocom Albania të parët që na kanë shpërblyer publikisht, u shpreh CEO i MPAY, z.Laventure.   MPAY mori pjesë për të dytën herë…

CEO i MPAY intervistë në revistën Monitor

2 maj 2013

Në publikimin e datës 22 Prill 2013 të revistës Monitor CEO i MPAY, Z. Ludovic Laventure, foli mbi sfidat në tregun e pagesave elektronike dhe rolin e MPAY në mundësimin e pagesave me celular. Më poshtë gjeni dhe intervistën  e plotë.