mobile

MPAY sjell shërbimin e pagesave përmes telefonit për kientët Telekom Albania

15 prill 2016

Të gjithë abonentët e Telekom Albania do të kenë mundësinë që të kryejnë pagesa të ndryshme direkt nga celulari. Shërbimi risi vjen në bashkëpunim me M-Pay duke i’u lehtësuar të gjithë abonentëve pagesat e faturave të ndryshme. Për të përdorur M-Pay duhet një numër Telekom dhe llogari rrjedhëse në Lek në Raiffeisen Bank ose Societe…

MPAY i disponueshëm nga data 10 Prill në të gjitha degët e bankave partnere

20 shkurt 2013

Duke filluar nga data 10 Prill 2013, regjistrohuni falas në të gjitha degët e Raiffeisen Bank dhe Societe Generale Albania dhe filloni të Rimbushni Celularin, të paguani fatura dhe të kontrolloni gjendjen e llogarisë suaj bankare në çdo moment nga telefoni juaj celular. Për tu regjistruar mjafton të drejtoheni në një nga degët e bankave partnere…