MPAY

MPAY sjell shërbimin e pagesave përmes telefonit për kientët Telekom Albania

15 prill 2016

Të gjithë abonentët e Telekom Albania do të kenë mundësinë që të kryejnë pagesa të ndryshme direkt nga celulari. Shërbimi risi vjen në bashkëpunim me M-Pay duke i’u lehtësuar të gjithë abonentëve pagesat e faturave të ndryshme. Për të përdorur M-Pay duhet një numër Telekom dhe llogari rrjedhëse në Lek në Raiffeisen Bank ose Societe…

MPAY vlerësohet me çmimin e “Sinergjisë Inovative më të mirë”

12 maj 2015

Suksesi i gjerë i shërbimit MPAY që tashmë numëron më shumë se 70,000 përdorues është vlerësuar përsëri gjatë Forumit të 6-të të Telekomunikacionit, të mbajtur gjatë Javës së Inovacionit, me çmimin e “Sinergjisë Inovative më të mirë” për bashkëpunimin e saj me Raiffeisen Bank Albania. Falenderojmë shumë përzemërsisht organizuesit e Infocom Albania për këtë shpërblim, u shpreh CEO…

Blini Paketat e Abonimit Digitalb Nga Celulari

9 tetor 2014

Duke filluar nga data 9 Tetor 2014, të gjithë përdoruesit MPAY mund të blejnë paketat e abonimit të Digitalb nga telefoni i tyre celular. Mjafton të zgjidhni opsionin numër 6.Digitalb në menunë kryesore MPAY dhe të regjistroni kartën smart. Karta smart regjistrohet vetëm njëherë dhe përdoruesit mund të regjistrojnë deri në 4 karta. Më pas…

50.000 Klientë Në MPAY

23 korrik 2014

MPAY feston sërish…15 muaj pas hedhjes në treg të shërbimit MPAY, 50.000 klientë i kanë besuar shërbimit dhe e përdorin atë aktivisht. Ne jemi përpjekur maksimalisht të mbajmë premtimet tona për shtimin e produkteve duke ofruar për herë të parë në Shqipëri, mundësinë e pagesës së faturës së energjisë elektrike nëpërmjet telefonit celular. Procesi i pagesës…

MPAY 1 Vjeç

10 prill 2014

Albania Daily News shkruan për një vjetorin e lancimit të shërbimit MPAY: MPAY 1 Vjeç MPAY është një institucion financiar jo-bankar i licensuar nga Banka e Shqipërisë e cila operon një zgjidhje për pagesat me celular e fokusar në plotësimin e nevojave të klientëve të bankave. MPAY i ofron gjithkujt që ka një llogari bankare në…

MPAY vlerësohet me çmimin e “Ekselencës në Inovacion”

12 dhjetor 2013

Përpjekjet tona disa vjeçare për të sjellë në treg shërbimin MPAY janë shpërblyer, më datë 10 dhjetor 2013, gjatë Forumit të 5-të të Telekomunikacionit me çmimin e “Ekselencës në Inovacion”. Falenderojmë shumë përzemërsisht organizuesit e Infocom Albania të parët që na kanë shpërblyer publikisht, u shpreh CEO i MPAY, z.Laventure.   MPAY mori pjesë për të dytën herë…

30 000 Përdorues në MPAY

5 dhjetor 2013

Me kënaqësi ju njoftojmë se tashmë jemi 30.000 përdorues në MPAY. Një falenderim për të gjithë që kanë vizituar degët e bankave Raiffeisen Bank Shqiperi dhe Societe Generale Albania dhe kanë aktivizuar shërbimin. Gjithashtu i falenderojmë për secilin prej 650.000 transaksioneve të kryera në këto 8 muaj të parë.

20 000 Përdorues MPAY

8 tetor 2013

Erdhi sërish koha që ne të bëjmë falenderimin e rradhës për 20.000 përdoruesit e parë të MPAY, të cilët duke vizituar degët e bankave partnere Raiffeisen Bank Shqiperi dhe Societe Generale Albania kanë aktivizuar FALAS shërbimin MPAY. Siç është bërë tashmë zakon për ne, falenderojmë një nga një të gjithë përdoruesit tanë të cilët kanë…

10 000 Klientë MPAY

3 korrik 2013

Udhëtimi i MPAY zuri fill më pak se tre muaj më parë, më 10 Prill 2013. Për habinë tonë (positive sigurisht!), gjatë javës së parë, 1000 klientë nxituan pranë bankave partnere për të aktivizuar shërbimin MPAY. Pesë javë më vonë, MPAY numëronte 5000 klientët e parë. Në vijim, MPAY ka vazhduar të rritet në mënyrë…

CEO i MPAY intervistë në revistën Monitor

2 maj 2013

Në publikimin e datës 22 Prill 2013 të revistës Monitor CEO i MPAY, Z. Ludovic Laventure, foli mbi sfidat në tregun e pagesave elektronike dhe rolin e MPAY në mundësimin e pagesave me celular. Më poshtë gjeni dhe intervistën  e plotë.