Payments

MPAY sjell shërbimin e pagesave përmes telefonit për kientët Telekom Albania

15 prill 2016

Të gjithë abonentët e Telekom Albania do të kenë mundësinë që të kryejnë pagesa të ndryshme direkt nga celulari. Shërbimi risi vjen në bashkëpunim me M-Pay duke i’u lehtësuar të gjithë abonentëve pagesat e faturave të ndryshme. Për të përdorur M-Pay duhet një numër Telekom dhe llogari rrjedhëse në Lek në Raiffeisen Bank ose Societe…

50.000 Klientë Në MPAY

23 korrik 2014

MPAY feston sërish…15 muaj pas hedhjes në treg të shërbimit MPAY, 50.000 klientë i kanë besuar shërbimit dhe e përdorin atë aktivisht. Ne jemi përpjekur maksimalisht të mbajmë premtimet tona për shtimin e produkteve duke ofruar për herë të parë në Shqipëri, mundësinë e pagesës së faturës së energjisë elektrike nëpërmjet telefonit celular. Procesi i pagesës…

MPAY vlerësohet me çmimin e “Ekselencës në Inovacion”

12 dhjetor 2013

Përpjekjet tona disa vjeçare për të sjellë në treg shërbimin MPAY janë shpërblyer, më datë 10 dhjetor 2013, gjatë Forumit të 5-të të Telekomunikacionit me çmimin e “Ekselencës në Inovacion”. Falenderojmë shumë përzemërsisht organizuesit e Infocom Albania të parët që na kanë shpërblyer publikisht, u shpreh CEO i MPAY, z.Laventure.   MPAY mori pjesë për të dytën herë…

20 000 Përdorues MPAY

8 tetor 2013

Erdhi sërish koha që ne të bëjmë falenderimin e rradhës për 20.000 përdoruesit e parë të MPAY, të cilët duke vizituar degët e bankave partnere Raiffeisen Bank Shqiperi dhe Societe Generale Albania kanë aktivizuar FALAS shërbimin MPAY. Siç është bërë tashmë zakon për ne, falenderojmë një nga një të gjithë përdoruesit tanë të cilët kanë…

CEO i MPAY intervistë në revistën Monitor

2 maj 2013

Në publikimin e datës 22 Prill 2013 të revistës Monitor CEO i MPAY, Z. Ludovic Laventure, foli mbi sfidat në tregun e pagesave elektronike dhe rolin e MPAY në mundësimin e pagesave me celular. Më poshtë gjeni dhe intervistën  e plotë.

MPAY i disponueshëm nga data 10 Prill në të gjitha degët e bankave partnere

20 shkurt 2013

Duke filluar nga data 10 Prill 2013, regjistrohuni falas në të gjitha degët e Raiffeisen Bank dhe Societe Generale Albania dhe filloni të Rimbushni Celularin, të paguani fatura dhe të kontrolloni gjendjen e llogarisë suaj bankare në çdo moment nga telefoni juaj celular. Për tu regjistruar mjafton të drejtoheni në një nga degët e bankave partnere…

MPAY në revistën Bankieri

5 tetor 2012

Ndërsa bota gëlon me gjithfarë platformash për pagesat perms celularit, duke filluar nga shërbimi tradicional M-Pesa I Kenias e deri te zhvillimet e Perëndimit me pagesa ultrateknologjike pa kontakt fizik, Shqipëria ka mbetur disi prapa. Gjatë vitit 2011, pavarësisht mjedisit financiar botëror përgjithësisht të dobët, ky sektor vazhdoi të rritej, duke regjistruar të ardhura nga…