Raiffeisen Bank

Paguani faturën tuaj Albtelecom dhe Eagle Mobile nga telefoni juaj celular me MPAY

8 nëntor 2016

7 Nëntor 2016. Tashmë mund të paguani faturën tuaj Albtelecom dhe Eagle Mobile në çdo moment dhe kudo që ndodheni nga telefoni juaj celular. Albtelecom është një nga kompanitë më të mëdha të telekomunikacionit e cila ofron shërbime të telefonisë celulare dhe fikse, internet dhe televizion. Albtelecom i shtohet listës së kompanive të tjera utilitare…

MPAY vlerësohet me çmimin e “Sinergjisë Inovative më të mirë”

12 maj 2015

Suksesi i gjerë i shërbimit MPAY që tashmë numëron më shumë se 70,000 përdorues është vlerësuar përsëri gjatë Forumit të 6-të të Telekomunikacionit, të mbajtur gjatë Javës së Inovacionit, me çmimin e “Sinergjisë Inovative më të mirë” për bashkëpunimin e saj me Raiffeisen Bank Albania. Falenderojmë shumë përzemërsisht organizuesit e Infocom Albania për këtë shpërblim, u shpreh CEO…

Blini Paketat e Abonimit Digitalb Nga Celulari

9 tetor 2014

Duke filluar nga data 9 Tetor 2014, të gjithë përdoruesit MPAY mund të blejnë paketat e abonimit të Digitalb nga telefoni i tyre celular. Mjafton të zgjidhni opsionin numër 6.Digitalb në menunë kryesore MPAY dhe të regjistroni kartën smart. Karta smart regjistrohet vetëm njëherë dhe përdoruesit mund të regjistrojnë deri në 4 karta. Më pas…

50.000 Klientë Në MPAY

23 korrik 2014

MPAY feston sërish…15 muaj pas hedhjes në treg të shërbimit MPAY, 50.000 klientë i kanë besuar shërbimit dhe e përdorin atë aktivisht. Ne jemi përpjekur maksimalisht të mbajmë premtimet tona për shtimin e produkteve duke ofruar për herë të parë në Shqipëri, mundësinë e pagesës së faturës së energjisë elektrike nëpërmjet telefonit celular. Procesi i pagesës…

MPAY 1 Vjeç

10 prill 2014

Albania Daily News shkruan për një vjetorin e lancimit të shërbimit MPAY: MPAY 1 Vjeç MPAY është një institucion financiar jo-bankar i licensuar nga Banka e Shqipërisë e cila operon një zgjidhje për pagesat me celular e fokusar në plotësimin e nevojave të klientëve të bankave. MPAY i ofron gjithkujt që ka një llogari bankare në…

MPAY vlerësohet me çmimin e “Ekselencës në Inovacion”

12 dhjetor 2013

Përpjekjet tona disa vjeçare për të sjellë në treg shërbimin MPAY janë shpërblyer, më datë 10 dhjetor 2013, gjatë Forumit të 5-të të Telekomunikacionit me çmimin e “Ekselencës në Inovacion”. Falenderojmë shumë përzemërsisht organizuesit e Infocom Albania të parët që na kanë shpërblyer publikisht, u shpreh CEO i MPAY, z.Laventure.   MPAY mori pjesë për të dytën herë…