te reja

Blini Paketat e Abonimit Digitalb Nga Celulari

9 tetor 2014

Duke filluar nga data 9 Tetor 2014, të gjithë përdoruesit MPAY mund të blejnë paketat e abonimit të Digitalb nga telefoni i tyre celular. Mjafton të zgjidhni opsionin numër 6.Digitalb në menunë kryesore MPAY dhe të regjistroni kartën smart. Karta smart regjistrohet vetëm njëherë dhe përdoruesit mund të regjistrojnë deri në 4 karta. Më pas…

10 000 Klientë MPAY

3 korrik 2013

Udhëtimi i MPAY zuri fill më pak se tre muaj më parë, më 10 Prill 2013. Për habinë tonë (positive sigurisht!), gjatë javës së parë, 1000 klientë nxituan pranë bankave partnere për të aktivizuar shërbimin MPAY. Pesë javë më vonë, MPAY numëronte 5000 klientët e parë. Në vijim, MPAY ka vazhduar të rritet në mënyrë…